20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai, trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern.federatia romana de handbal

Astfel, Consiliul de Administrație al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie.

De asemenea:

  • dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului național de senioare la Euro 2020, Danemarca și Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federația Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.
  • participarea lotului național de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani și dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie au fost anulate.
  • participarea lotului național de tineret feminin la turneul internațional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.
  • participarea lotului național de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh