20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

L-am întâlnit pe primarul Câmpiei Turzii pe malul lacului 3 al complexului de agrement „La Trei Lacuri”. El venea, eu încheiasem o zi de pescuit. În același timp cu el au sosit pe malul lacurilor multe rulote, s-au ridicat corturi, mulți dintre cei care au ales primar dorin lojigansă petreacă zile și nopți, în weekend-ul RUsaliilor fiind din Turda și Cluj-Napoca, dar și din alte părți.

Primarul Lojigan, care a semnat finanțarea unui proiect de dezvoltare a Complexului de Agrement „La Trei Lacuri”, a postat un mesaj, la finalul partidei de pescuit de trei zile: „În această mini-vacanță, dedicată sărbătorii Rusaliilor, pentru prima dată după 7 ani de când am adus lacurile în patrimoniul municipiului Câmpia Turzii, am ales pescuitul sportiv la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”.
Pentru orice pescar, această îndeletnicire reprezintă o artă, dar și relaxare, pasiune și multă răbdare. Cei care încă nu ați reuşit să ajungeți aici, vă invit cu mare drag să descoperiți acest loc minunat, unde nu doar pescuitul e modul fascinant de relaxare în timpul liber, ci toată familia se va putea destinde în mijlocul naturii.
Ori de câte ori aveți ocazia, profitați de această comoară de care orașul nostru dispune la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”. Natura nu este doar un loc pe care să îl vizitezi, este un dar oferit oamenilor de către Dumnezeu!”, susține primarul Câmpiei Turzii, liberalul Dorin Lojigan.

Mă raliez și eu recomandărilor făcute de edilul Câmpiei Turzii, asigurându-vă că la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” puteți petrece clipe de relaxare cu familia sau trăi o partidă de pescuit pe cinste, după toate gusturile, în lacul 1 putând reține un peste de până la 3 kg, în timp cel lacul 3, de „catch and release”, îți poate aduce în cârlig minunate surprize, așa cum i s-a întâmplat primarului însuși.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh