28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Monica Șuteu participă de câțiva ani la diferite competiții de alergare, mai ales pe distanțe lungi. Este una dintre femeile cărora nu le este teamă să își spună vârsta. Ba chiar este mândră de vârsta ei și de faptul că este nu doar mamă, dar și bunică. Își monica suteu turdaîmparte timpul între muncă, familie și alergare, aceasta din urmă fiind pasiunea vieții sale. Alergarea este ajutorul său de nădejde într-o lume plină de stres și oboseală, în care timpul nu îi ajunge niciodată, iar ea ar dori să se împartă între toți membrii familiei care au nevoie de ea și sprijinul său, fie că vorbim de cea care i-a dat viață sau de cei a căror predecesoare este.
Și iată că Monica poate mai mult! Ultimul proiect în care s-a implicat cu avântul și generozitatea care o caracterizează este evenimentul „Autism 24h în Marea Neagră”, organizat de către Centurl de Autism Marea Neagră din Constanța. Turdeanca noastră va face parte din echipa „Running Cycling” din Blaj. „Sunt prietenii mei, oameni dragi cu care am alergat o grămadă de km. Sunt onorată că m-au invitat să fac parte din echipa lor și mi-au dat ocazia să pun umărul pentru o cauză atât de generoasă”, -ne-a mărturisti Monica Șuteu care cere turdenilor dispuși să doneze oricât de puțin pentru copiii care au fost diagnosticați cu autism să vină alături de ea. Cum putme face asta, explică alergătoarea noastră de cursă lungă: „Eu alerg, Tu donezi 
Provoacă-mă să alerg 100 km în 24 h. Nu contează suma ci implicarea. 1 km-10 lei. Deschide link-ul de mai jos și trece numele alergătorului Șuteu Monica. Fii parte din acest proiect caritabil pentru copiii cu autism.
Atunci când rezonezi cu persoane cu aceleași pasiuni ca și tine, se întâmplă lucruri frumoase. Așa am ajuns eu, o turdeancă, să fiu ,,adoptată '' în echipa blăjenilor, oameni frumoși, cu suflet mare. Sunt Monica, mamă și bunică, care îmi hrănesc sufletul , alergând prin viață '' La cei 55 ani pe care ii port cu mândrie nu concep o zi fără mișcare. Chiar dacă nu pot să dau ceasul vieții înapoi, pot prin mișcare să-l încetinesc. Alergatul este sursa mea de energie, este viață! Sunt doar o amatoare ambițioasă, îmi place să-mi depășesc limitele și care răspund prezent la orice acțiune caritabilă unde sunt invitată. Picioare bune și rezistente tuturor!
Haide-și să ne alăturăm în număr cât mai mare Monicăi Șuteu, să arătăm că și la Turda trăiesc oameni generoși, empatici și cărora nu le este indiferentă soarta unor copii care au nevoie de ajutor!
Succes Monica!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh