29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 14.10.2020 - 18.10.2020 Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit Campionatul Național Masculin de Box pentru Juniori.box bordi

Clubul de Box Florin Bordi  din Turda a participat, de această dată, cu un sportiv la competiția națională destinată juniorilor.

Pugilistul turdean, Szakacs Antonio, a obținut locul III și medalia de bronz, ceea ce, la nivel național, nu este puțin lucru.

Sportivul antrenat de  Florin Bordi are 14 ani și a concurat la categoria 46 kg.

Fericit pentru performanța elevului său, antrenorul Florin Bordi ne-a declarat: „Este rezultatul unei munci de câțiva ani. Seriozitatea acestui copil, talentat și muncitor, orele de muncă la sală, l-au răsplătit, deocamdată cu poziția a treia a podiumului. Medalie de bronz pe țară este un rezutat foarte bun pentru boxul turdean, care trebuie să se lupte cu cluburi mai mari și de tradiție, din mari orașe ale țării. Îl felicit pe elevul meu și, împreună, vrem să mulțumim celor care ne-au sprijinit și ne sprijină în continuare, atât la antrenamente cât și pentru a putea participa la competiții, conducerii Primăriei Turda, domnului primar Cristian Matei, domnului director general al Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic, dnei director Gianina Matei, care ne sprijină necondiționat, de fiecare dată, și, nu în ultimul rând, domnilor doctori Vasile Grumaz și Flaviu Cucerzan”, a ținut să transmită antrenorul de box care face, în ultimii ani, să se vorbească de Turda la nivel național, prin rezultatele obținute de tinerii pe care îi pregătește.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh