24
Mie, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de volei feminin ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” s-a întors victorioasă de la turneul la care a participat la Craiova.volei turda

Turdencele au câștigat ambele partide cu scorul de 3 la 0. Prima victorie cu scorul 3-0 a fost obținută în fața echipei CSU Oradea, pe seturi 25-22 , 25-19, 25 -22, iar cea de-a doua cu Sighetul Marmației, pe seturi 25-9, 25-12, 25-15.

„Ne întoarcem acasă victorioase, pline de energie pozitivă și pregătite să muncim și mai mult, pentru ca visul nostru de a promova în prim ligă să devină realitate! Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre, pentru căldura cu care ne-ați susținut și ne susțineți în fiecare moment”, transmit inimoasele voleibaliste turdene.

„Sunt foarte fericită că am încheiat acest turneu cu două victorii, ambele cu scorul de 3-0. Am bifat astfel, un pas important spre obiectivul nostru din acest sezon. Dacă primul meci, cel cu Oradea, a fost unul echilibrat, în cel cu Sighetul Marmației, fetele noastre s-au impus pe întreaga durată a partidei, pe care am câștigat-o detașat. Sunt mândră de fete, de faptul că sunt determinate să ajungem acolo unde ne-am propus: în liga1.

A fost primul turneu în această formulă, de când ni s-a alăturat antrenorul Bogdan Tănase, căruia îi mulțumesc pentru dăruire și profesionalism.

Îi mulțumesc Primăriei Municipiului Turda și turdenilor pentru toată susținerea și sperăm ca voleiul turdean să își recapete, cu ajutorul nostru, gloria de altă dată”, a declarat Cristina Pîrv, președinta ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, la finalul turneului.

 

Sursa foto: Facebook-ACS Volei Turda

Aici puteți urmări evoluția voleibalistelor turdene în cadrul turneului de la Craiova: https://www.facebook.com/acsvoleiturda/

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh