20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Tradiția sportului cu mănuși din orașul nostru este dusă mai departe de către sportivul, Iosif Băndulă, de la AGM Ring Box Câmpia Turzii care, în week-endul care a trecut, a devenit campion național de cadeți la box.box campia turzii
La inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, municipalitatea dorește să-și exprime în mod public susținerea și aprecierea față de reușita sportivului.
„Performanța de orice fel, mai ales în rândul tinerilor, trebuie apreciată și susținută. Pornind de la acest raționament, am avut inițiativa de a-l premia pe sportivul, Iosif Băndulă, în cadrul viitoarei ședințe de Consiliu Local, care va avea loc în 17 decembrie. Îi felicit, atât pe tânăr, cât și pe antrenorii săi, Daniel și Edmund Dandoczi, pentru acest rezultat, cât și pentru toată munca de care a fost nevoie pentru a se ajunge aici.”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.
Felicitări, Iosif Băndulă!
Felicitări, antrenorilor și sportivilor de la AGM Ring Box Câmpia Turzii!
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh