25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dârza sportivă turdeană, Maria Simina Morar, luptă concomitent și cu pandemia de coronavirus și cu dificultățile care vin odată cu trecerea la o categorie superioară de vârstă. Și învinge! Dovadă stă faptul că, în această perioadă dificilă pentru toată karate cupa campionilor europenilumea, inclusiv pentru sportivii de performanță, al căror program și rutină de antrenamente este afectat de restricțiile de distanțare și sanitare, cea mai titrată sportivă turdeană din ultimii ani a reușit să participe la Cupa Campionilor Europeni la Karate WUKF și să cucerească încă două medalii importante pentru ea și pentru sportul turdean și clujean.

Cupa Campionilor Europeni la Karate WUKF s-a desfășurat în 12-13 decembrie 2020 la Cluj-Napoca, iar inimoasa karateka Maria Simina Morar a obținut medaliile de argint la categoria 14-15 ani, în concursul de Kata și Kihon kumite. Pentru sportiva noastră, care a cucerit multe medalii de aur la toate nivelele competiționale, este prima competiție după trecerea la categoria de vârstă superioară.  Acolo unde activează sportive mai experimentate, aproape de limita superioară a categoriei de vârstă, fete care au 16 ani neîmpliniți, deținătoare ale centurii negre. Curajoasa noastră sportivă însă, nu ezită să lupte cu oricine, iar pentru a învinge se pregătește asiduu, în pofida dificultăților generate de pandemie. Ceea ce se vede prin câștigarea celor două medalii de argint, la o primă participare la noua categorie de vârstă.

Antrenoarea Mariei, sensei Kerekes Eva-Eniko, de la Clubul Politehnic Cluj, apreciază efortul sportivei turdene și a colegilor săi, cărora le-a transmis un mesaj plin de căldură: Pentru două zile lumea a părut din nou normală, cu emoții și bucuria revederii cu ceilalți din marea familie WUKF.

Mulțumim Federației Române de Karate WUKF care, cu sprijinul Consiliului Local și MTS a făcut un mare efort în a organiza în condiții grele ceea ce altădată era normalitate.

Vă mulțumesc vouă, sportivilor, că ați găsit puterea să continuați antrenamentele și să faceți un efort să participați la această competiție, mulțumiri Clubului Sportiv Politehnica pentru tot sprijinul acordat. Felicitări sportivilor pentru aceste rezultate minunate: 12 medalii de aur, 13 medalii de argint și 9 medalii de bronz”, transmite sensei Kerekes Eva-Eniko.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh