28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul de box AGM Câmpia Turzii va participa, pe 26 martie, la Cupa Mărțișorului, organizată la Târgu Mureș.box campia turzii

Trei sportivi antrenați de Edmind și Daniel Dandoczi și legitimați la clubul din Câmpia Turzii vor participa la această competiție.

Lukas Robert, 46 kg, juniori, Iosif Băndulă, 57 kg, juniori și Iulian Băndulă, 66 kg, tineret, sunt cei trei pugiliști care speră să facă un turneu reușit și să se întoarcă de acolo cu medaliile puse în joc.

„Vom merge încrezători anul acesta, vrem să facem o performanță mai mare având în vedere că sportivul Iosif Băndulă ne va reprezenta, în luna iulie, la Campionatele Europene, în Georgia. El este component al lotului național de juniori antrenat de Dorel Simion”, susține Daniel Dandoczi, antrenorul celor trei tineri pugiliști.

Sportivul Iosif Băndulă a devenit în luna decembrie 2020, campion național la box, la categoria cadeți, o performanță reușită pentru boxul din Câmpia Turzii la o distanță de 35 de ani de precedentul titlu similar.

„Suntem optimiști și muncim mult, chiar dacă, în continuare ne confruntăm cu dificultăți. Avem doar sala de antrenament de la Câmpia Turzii, în rest... Vrem să ajungem să facem o gală de box la Câmpia Turzii, unde avem o tradiție îndelungată în pugilism. La Târgu Mureș vom fi acceptați cu testele Covid-19. Anul acesta, pentru orice meci va fi necesar acest test. Acestea sunt costuri importante pentru noi, un club fără sprijin financiar. În continuare vom reprezenta Câmpia Turzii și CS Potaissa Turda cu mândrie și un box de calitate și performant”, ne-a declarat antrenorul Daniel Dandoczi.

Cei care pot și doresc, sunt invitați să sprijine financiar activitatea acestor tineri sportivi care au dovedit că pot face performanță și pot duce cât mai departe faima sportului din Câmpia Turzii și care pot aduce multă mândrie concetățenilor lor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh