17
Sam, Apr
51 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Concursul Internațional Cupa Danube Dance FEST - Ed. a 4-a , în format online, s-a desfășurat la Galați în 21 martie 2021.dansatori turda
Au participat 22 de școli de dans, peste 600 de dansatori, 144 de momente înscrise la 17 secțiuni de dans din Timișoara, Brașov,  Galați, Turda, București, Tg. Mureș, Tulcea, Baia Mare, Constanta, Bacău, Brăila, Lipova, Chișinău (Rep. Moldova).
Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu 5 echipe la 5 categorii de concurs și rezultatele au fost următoare:

Locul 1 - "Când părinții nu-s acasă" - secțiunea Fantezie coregrafică 7-9 ani  (12 sportivi)
Locul 1 - "New Grease" - Fantezie coregrafică 13-16 ani  (14 sportivi)
Locul 2 - Dans Țigănesc - secțiunea Dans de Caracter 10-12 ani ( 14 copii)
Locul 2 - Majorete - 12-15 ani  (15 sportivi)
Locul 3 - "Păpușile" - secțiunea Dans Tematic 7-9 ani  (20 sportivi)

În perioada 2-11 aprilie sportivii vor fi în vacanță, după care din 12 aprilie ne vom relua pregătirea, mai ales ca am început lucrul la noi producții de dans, pentru viitoarele concursuri.
Pentru moment, pentru binele sportivilor si siguranța lor, am decis să participăm doar la concursuri de formații și în format online. Deși pregătirea nu s-a oprit, deocamdată, nu participăm la concursurile de perechi, pentru siguranța sportivilor.
Felicităm sportivii pentru rezultatele obținute și le uram succes în continuare ! Felicitări Dariei Nicula care a pregătit trupa de Majorete!
Mulțumim părinților pentru sprijin și înțelegere !

Vacanta plăcută tuturor și Sărbători Fericite !PS. Copii au stat fără masca pentru poza. Vrem peste câțiva ani sa ni-i amintim așa cum ii știm, nu mascați. In caz ca deranjează pe cineva.
Mulțumim pentru ajutor !

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh