19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi dintre titularii incontestabili ai Potaissa Turda s-au întors accidentați de la campania echipei naționale, astfel că sunt șanse mici ca ei să joace. Este vorba despre Cristi Ghiță și Marius Szoke.potaissa turda

Președintele clubului AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, a declarat, pentru Turda INFO: „Este meciul care va decide ocupantele locurilor  2 și 3. Din păcate pentru noi, Ghiță și Szoke s-au întors accidentați de la națională. Pentru Ghiță există șanse să evolueze în partida cu Dobrogea Sud, însă nu la nivelul său normal, întrucât în ultimele zile el nu s-a putut antrena. La Szoke, șansele de a juca sunt foarte mici, aproape de zero, să joace mâine. Accidentările celor doi afectează serios Potaissa Turda dar și pe ei, având în vedere că ei nu pot lua parte la partida care încununează munca echipei de un an de zile. Bineînțeles că nu mergem „ca mielul la tăiere” la meci, mergem să ne jucăm șansa. De fiecare dată când am fost în momente dificile, băieții s-au mobilizat exemplar și eu mizez pe caracterul lor, pe dăruirea lor 100%. Am încredere că vor da totul și dacă avem o șansă să câștigăm meciul, șansa este în ce vor face ei pe teren.

Horațiu Gal a pregătit meciul, ca de fiecare dată, un meci cu nivel maxim de importanță. Avem experiența unor astfel de meciuri, suntem un grup omogen, un grup unit, și avem convingerea că accidentații vor fi supliniți cu succes de colegii lor și spiritul nostru de echipă cred că poate face diferența în favoarea noastră. Am mare încredere, era ideal să îi avem pe toți, dar cei care vor fi acolo vor da totul!”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele clubului de handbal turdean.

Desigur că fanii „Magnificilor” își vor susține favoriții din fața televizoarelor, inimile turdenilor bătând la unison pentru Potaissa care poate egala performanța de anul trecut, o performanță nemarcată oficial, din cauza pandemiei. O pandemie care a văduvit echipa de sprijinul suporterilor, de elanul imprimat de „vulcanul” din Sala Barițiu.

Hai Potaissa!

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh