30
Ma, Noi
25 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai titrată sportivă  turdeană din ultimii 10 ani, Maria Simina Morar *dreapta foto), a obținut alte 4 medalii de aur și una de argint, în week-end-ul care tocmai a trecut.karate

Maria dovedește, pe lângă o foarte bună pregătire și  constanță de invidiat în sportul căruia s-a dedicat și pe „altarul” căruia a sacrificat foarte multe, dedicându-i multe, multe ore de antrenament, de efort și disciplină.

În perioada 22-23 mai 2021, s-a desfășurat, la Brașov, Campionatul Național Karate WUKF, ediția 2021.

Sportiva noastră s-a impus la Kata pe echipe și individual, dar și la kumite rotativ pe echipe și kumite sanbon pe echipe, categoria de vârstă 14-15 ani.

De invidiat este și  locul 2 și medalia de argint, obținute de talentata și muncitoarea karateka turdeană la kata individual, la aceeași categorie de vârstă.

Maria Simina Morar este componentă a lotului Clubului Sportiv Politehnica din Cluj-Napoca, fiind antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh