16
Ma, Apr
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

sah turdaO nouă performanță de excepție pentru șahul juvenil turdean. Echipa Şah Club Potaissa Turda a devenit în aceste zile dublă campioană națională la şah pe echipe, la fete, categoria de vârstă 8 ani.

Micuțele turdence sunt campioane naționale pe echipe la şah practic și şah blitz și vicecampioane naționale la şah rapid. Cristurean Andreea, Cristurean Noelia și Alexandra Nanu sunt inteligentele fete care merită toate felicitările noastre Felicitări campioanelor, felicitări părinților, felicitări antrenorilor.

Antrenorul lor, Marin Fântână, le felicită și subliniază: „În aceste 8 zile de concurs de la Iasi ați demonstrat ca sunteți cele mai bune la grupa voastră de vârstă! Multă muncă, multă concentrare, multă perseverență, multă disciplină și mult sacrificiu stă în spatele acestui rezultat uriaș pentru clubul nostru!”, se mândrește, pe bună dreptate, inimosul antrenor Marin Fântână.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh