25
Joi, Apr
5 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Magnificii” încep ediția 2021-2022 a Ligii Zimbrilor la Handbal Masculin pe teren propriu, în compania celor de la CSM Vaslui.potaissa turda

Meciul din prima etapă a Ligii Naţionale va avea loc sâmbătă, 28 august 2021, de la ora 18:00, la Sala Gheorghe Bariţiu – TURDA.

Preţul unui bilet este de 10 lei și se poate achiziționa de la Corso Caffé din Turda, Piața Republicii 34, sau, în ziua meciului, cu o oră înainte de meci de la Sala de Sport Gh. Barițiu din Turda.

La meci este permisă participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a sălii, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 „Magnificii” de la Potaissa Turda i-au învins pe cei de la CSM Vaslui în ultimele 5 partide, din ultimele sezoane.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh