27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda a început cu „dreptul” campionatul 2020-2021 din Liga Zimbrilor la handbal masculin.ahc potaissa turda csm vaslui

Trupa pregătită de tehnicianul Horațiu Gal a surclasat net formația CSM Vaslui, în fața publicului turdean, prezent în sala Gheorghe Barițiu din Turda, scor final AHC POTAISSA TURDA - CSM VASLUI 31-23, la pauză, 20-14.

Principalul marcator al turdenilor a fost, în partida cu vasluienii, Radu Cristian Ghiță cu 8 reușite.

Dragas și Talas au avut câte 5 reușite, Thlmaier și Dumitriu, câte trei,  Pavel, două, iar Lazăr, Ghivil, Szoke, Pop și Pințoiu, câte un gol.

Noua ediție de campionat este diferită față de precedenta, mai ales dacă meciurile vor continua cu  prezența publicului în săli, dar altă diferență este numărul mai mic de echipe angrenate în competiție.

Dacă ediția trecută de campionat începuse cu 16 echipe angrenate în cursa pentru titlul de câștigătoare a Ligii Zimbrilor, dar s-a încheiat în 15, în ediția 2020-2021 sunt angrenate la start, doar 14 echipe.

Aceasta după ce au retrogradat trei echipe: CSM Făgăraș, CSM Reșița și CS Magnum Botoșani. În locul acestora, au acces în Liga Națională doar două formații: CSM Alexandria și CS  Universitatea Cluj.

Ceea ce face ca județul Cluj să fie singurul județ cu două echipe în prima ligă la handbal masculin. Doar capitala are mai multe echipe, în număr de trei: CS Dinamo București, CSM București și CSA Steaua București.

Tocmai cu o nou promovată, CSM Alexandria, va juca Potaissa Turda în etapa viitoare, care se va disputa sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17.30, în sala Sporturilor din Alexandria.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh