28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala Gheorghe Barițiu din TURDA va găzdui una dintre cele mai important partide a începutului de sezon pentru Potaissa Turda, meciul cu echipa HC Dobrogea Sud Constanța.handbal

Întâlnirea este programată vineri, 24 septembrie 2021, ora 16:00 și contează pentru etapa a III-a a Ligii Naționale de handbal masculin ~ Liga Zimbrilor, sezon 2021-2022.

Pentru cei care nu și-au achiziționat abonamente, prețul unui bilet este 10 lei.

Biletele se pot achiziționa în limita locurilor disponibile (în funcție de evoluția epidemiologică) în ziua meciului, doar de la Sala de Sport Gh. Barițiu din Turda.

Partida este una importantă întrucât „Magnificii” întâlnesc echipa care a terminat campionatul precedent pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Dobrogenii sunt cei cu care turdenii au purtat lupta pentru câștigarea celei de-a doua poziții a clasamentului până aproape de finalul campionatului trecut, o bătălie câștigată de Potaissa, care a devenit vicecampioana României la handbal masculin.

Istoricul recent al întâlnirilor este favorabil turdenilor, care au învins în ultimele patru partide. Ultima partidă câștigată de handbaliștii de la malul mării a avut loc în urmă cu aproape2 ani și jumătate!

Clasamentul la zi al Ligii Zimbrilor la handbal masculin o găsește pe Potaissa Turda pe locul al patrulea, cu 6 puncte din două meciuri, iar dobrogenii sunt pe 5. Echipele de pe primele trei poziții au disputat, însă câte trei meciuri, iar ocupanta primei poziții, CS Dinamo București are deja 12 puncte din patru partide disputate.

Meciul turdenilor, de vineri, 24 septembrie 2021, va fi transmis live de TVR 2.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh