23
Ma, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Meci de infarct pentru Potaissa Turda la Focșani, câștigat de gazde cu scorul de 24 la 23, golul victoriei moldovenilor fiind înscris în ultima secundă a jocului.handbal csm focsani 2007

Focșănenii au condus cu un gol și la finalul primei reprize, terminată cu scorul de 12-12.

 O partidă foarte disputată, cu 9 eliminări de două minute pentru gazde și 8 pentru turdeni, în care balanța pare să fi fost înclinată de portarii echipei moldave, aflați în zi mare, care au reușit să pareze, de multe ori incredibil, șuturile turdenilor.

Magnificilor le-a scăpat victoria in extremis, după ce, cu două minute înainte de final reușiseră să egaleze  pe tabela de marcaj prin Pințoiu, după ce, în prealabil, Thalmaier,  a înscris de două ori din propria jumătate  de teren, profitând de greutatea cu care CSM Focșani 2007 a efectuat schimbarea, după două faze în care au jucat fără portar pentru a avea superioritate pe atac.

Pentru turdeni este a doua partidă consecutivă în care le lipsește șansa, jocuri marcate de ratări nenumărate. CSM Focșani pare să fie, până în acest moment, revelația sezonului, reușind să rămână neînfrântă după patru etape.

AHC Potaissa Turda va juca duminică derby-ul județean, acasă, cu CS Universitatea Cluj, duminică, 3 octombrie, de la ora 18.

 

Sursa foto: Facebook AHC Potaissa Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh