19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Formația turdeană de primă divizie la volei, ACS Volei Cristina Pîrv a câștigat net derby-ul județean disputat la Cluj-Napoca, în compania formației CS „U” NTT Data Cluj.volei

Scorul final, 3 la 0, în favoarea formației manageriate de marea voleibalistă Cristina Pîrv, a fost stabilit în urma a trei seturi cu un joc consistent al turdencelor.

75 de puncte a înscris ACS Volei Cristina Pîrv, în timp ce clujencele au reușit doar 50, pe seturi scorul înregistrat fiind 25-21, 25-12 și 25-17.

„A fost un meci intens cu multe emoții pozitive. Am dat ce am avut mai bun pe teren și ne bucurăm pentru acest rezultat. Vă mulțumim pentru mesajele de încurajare. Rămâneți alături de noi!”, este mesajul postat pe pagina oficială a echipei turdene de Divizia A la volei feminin.

MVP-ul derby-ului județean de primă divizie este Tatiana Bara, care a reușit 14 puncte: 10 din atac, două blocaje și doi ași!

Victoria acestui meci împotriva CS “U” NTT Data Cluj s-a datorat jocului de echipă, iar rolul Tatianei a fost unul extrem de important.

Antrenorii formației turdene le-au mai remarcat pe Arniceru (nr.1 pe tricou) cu 12 puncte, Pascua (nr. 4) 12 puncte, Cocan (nr. 2), 8 puncte, Porca (nr. 6) 6 puncte, Velasquez (nr. 13) 4 puncte

În urma victoriei de sâmbătă, de la Cluj-Napoca, Turda a cedat ultima pozițiea clasamentului  clujencelor de la „U” NTT Data .

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh