19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda încheie anul 2021 pe poziția a patra a clasamentului, la egalitate de puncte cu Steaua București, formația situată pe poziția a treia. Pe cle două le desparte doar golaverajul, bucureștenii având +43, față de +37 cât au turdenii.

Ultima partidă din acest an pentru handbaliștii turdeni, AHC POTAISSA TURDA - CS MINAUR BAIA MARE, desfășurată în Sala Ghe. Barițiu din Turda, s-a terminat cu victoria gazdelor, 30-26, după ce la pauză scorul a fost egal, 15-15.

Pentru Turda au marcat: Ghiță, 11 goluri, Thalmaier 4, Dumitriu și Pințoiu câte 3, Cîntec și Ghivil câte două, Pop, Freiwald (care este portar), Talas, Szoke și Lazăr, câte o reușită.

„Victoria îi este dedicată lui MIRCEA ROȘCA, pe care îl așteptăm cât mai repede la sală!”, titrează site-ul oficial al „Magnificilor”.

Revenind la clasament,  să spunem că linia turdenilor arată 12 victorii și trei înfrângeri, după disputarea a  15 partide, în care au acumulat 36 de puncte, au marcat de 465 de ori și au primit 428 de goluri.

Pe prima treaptă a podiumului se află, la acest moment HC Dobrogea Sud, cu patru puncte avans față de turdeni, iar pe locul doi, campioana Dinamo, cu doar trei puncte mai mult decât Potaissa, însă cu un meci mai puțin disputat, în care va întâlni CSM Bacău.

Chiar la Dobrogea Sud va merge Potaissa Turda în prima partidă din anul calendaristic 2022, pe 31 ianuarie, în etapa cu numărul 16, a treia a returului.

 În partida din tur, dintre cele două, echipa de la malul mării a surclasat net Potaissa Turda, în sala Ghe. Barițiu, cu scorul de 28 la 19, la pauză 16 la 8.

Mai sunt 11 meciuri de disputat din sezonul regulat, 15 etape fiind, deja, disputate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh