29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Singurul meci amical din pregătirea de iarnă a echipei turdene de handbal masculin Potaissa Turda a fost anulat.

”Magnificii” trebuiau să joace contra celor de la CSU din Suceava sâmbătă de la ora 11.

Handbaliștii turdeni mai au aproximativ o săptămână de pregătiri intense în vederea startului partidelor oficiale din Liga Zimbrilor la handbal masculin dar și din cadrul Cupei EHF.

AHC Potaissa Turda va evolua sâmbăta viitoare, contra celor de la CS Universitatea Cluj, în primul meci oficial din 2022 iar apoi, miercuri 26 ianuarie, cu Politehnica Timișoara și, în fine, pe 29 ianuarie, la Constanța, contra liderului clasamentului, HC Dobrogea Sud.

Partidele cu U Cluj, din deplasare, și Politehnica Timișoara, de acasă, au fost devansate pentru că pentru turdeni urmează, în luna februarie, dubla manșă contra suedezilor de la Alingsås.

Meciul cu U Cluj contează pentru etapa a 18-a, cea cu Politehnica Timișoara, pentru etapa a 19-a, în timp ce partida cu Dobrogea Sud, face parte din programul etapei cu numărul 16.

Partidele din optimile Cupei EHF, contra formației suedeze Alingsas HK sunt programate pe 12 și 20 februarie, prima partidă fiind programată în Sala Ghe. Barițiu din Turda, de la ora 16.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh