25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partida contând pentru etapa a 21-a a campionatului ligii Zimbrilor la handbal masculin dintre AHC Potaissa Turda și HC Buzău s-a încheiat cu victoria gazdelor, 27 la 24, după ce la pauză tabela indica 13-8.

A fost ultima partidă disputată acasă de „magnifici” la care suporterii au trebuit să respecte restricțiile sanitare impuse de pandemia de coronavirus SARS CoV-2.

Autoritățile naționale au anunțat că restricțiile vor fi ridicate după 8 martie iar starea de alertă nu va mai fi prelungită, la aproape doi ani de la instituirea ei.

În partida cu buzoienii, pentru Potaissa Turda au marcat: Thalmaier (7), Ghiță (5), Dragas (4), Ghivil (3), Dumitriu, Talas și Pințoiu (câte două), iar Pavel și Koblos (câte un gol).

Până aproape de finalul lunii martie, Liga Zimbrilor ia o pauză, prilejuită de campania de calificare a echipei naționale de handbal masculin.

Reprezentativa antrenată de Xavier Pascual va disputa dubla din play-off-ului Campionatului Mondial, contra Macedoniei de Nord.

Pentru aceste partide au fost convocați la lotul național, de la Potaissa Turda, jucătorii Roland THALMAIER, Cristi GHIȚĂ și Gabi DUMITRIU.

Cele două partide deosebit de importante pentru prezentul și viitorul handbalului românesc se vor disputa în 17 și 19 martie.

Prima, MACEDONIA DE NORD – ROMÂNIA, se va desfășura în deplasare, la Skopje, joi 17 martie

Iar returul ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD este programat să aibă loc la București, sâmbătă 19 martie.

În campionatul intern, competiția va fi reluată spre finalul lunii martie, pe 26 martie Potaissa Turda jucând în deplasare la CSU din Suceava, echipă situată pe prima poziție din cea de-a doua jumătate a clasamentului Ligii Zimbrilor.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh