29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Golgheterul all-time al României, alături de Gheorghe Hagi, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Naționalei României, Adrian Mutu, se pregătește pentru meciul oficial de retragere. Evenimentul mult așteptat de fani va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival. Adrian Mutu a fost în vizită pe Cluj Arena, locul unde va avea loc meciul dedicat carierei sale fotbalistice, pentru a pregăti, alături de organizatori, ultimele detalii tehnice. Fostul fotbalist a făcut și un antrenament cu 2 juniori din Cluj-Napoca.   

Adrian Mutu: ”Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!” 

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost programat inițial în iunie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă evenimentul dedicat carierei lui Adrian Mutu, în cadrul Sports Festival 2022 va avea loc și meciul de retragere a  fostului tenismen Horia Tecău (vineri, 10 iunie 2022), iar alături de el va fi în teren și Simona Halep. 

Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com și pe entertix.ro. Persoanele care au bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele în noul format, cu noile coordonate. 

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival: ”Sports Festival revine cu cea de-a treia ediție! Este important să ne reconectăm cu pasiunile noastre. Să fim din nou împreună sportivi, antrenori, campioni, fani de toate vârstele, toți uniți într-o comunitate, din pasiune pentru sport. Ne vedem în 9-12 iunie 2022!” 

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2022 la cea de-a treia ediție. În cadrul lui, vor avea loc, pe lângă meciurile demonstrative, cursuri gratuite de inițiere în peste 30 de sporturi, demonstrații sportive, competiții pentru amatori și discuții cu mari campioni și specialiști din sport.

 

www.sportsfestival.com

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh