20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Magnificii mai au o săptămână să pregătească o nouă încleștare cu liderul campionatului românesc Liga Zimbrilor la handbal masculin, Dinamo București, echipă care domină, indubitabil, în ultimii ani, această competiție.

De această dată campionii vor veni la Turda, unde inimoasa galerie din Sala  Gheorghe Barițiu își va aduce, cu siguranță, aportul în încercarea celor de la Potaissa Turda de a face o partidă bună în compania dinamoviștilor.

În ultima partidă disputată între cele două formații de primă mărime ale handbalului românesc bucureștenii au învins cu scorul de 29-22 (18-12), pe 6 aprilie, într-un meci din turul secund al Cupei României.

Partida Potaissa Turda-CS Dinamo București, contând pentru etapa a 24-a, este programată joi, 5 mai 2022, de la ora 18, în sala Gheorghe Barițiu din Turda și va fi transmisă pe postul național de televiziune, TVR 1.

Meciul în compania campioanei găsește formația turdeană pe cea de-a patra poziție a clasamantului la nu mai puțin de 12 puncte de echipa din capitală.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh