20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O sportivă turdeană face parte din delegația României care participă în acest weekend la  Cmapionatul mondial de Karate WUKF.

Competiția mondială se desfășoară la Fort Lauderdale în Florida (SUA) în perioada 2-7 iulie iar turdeanca Maria Simina Morar face parte din echipa C.S. Politehnica Cluj ce vor reprezenta România la acest Campionat Mondial, cel mai important obiectiv din anul competițional 2022.

Ea merge în SUA alături de colegele sale pentru a-și apăra titlul de campioană mondială la kata pe echipe și, de ce nu, să cucerească titlul mondial și la alte categorii.

Un lucru pe deplin posibil, Maria Simina Morar fiind cea mai titrată sportivă turdeană și cea care a adus zeci de medalii la competiții naționale și internaționale, europene și chiar mondiale, în ultimii ani.

Sportiva turdeană a obținut în urmă cu puțin timp centura neagră la karate, după un examen greu, în fața unui juriu extrem de exigent.

Componentă a clubului de karate CS Politehnica Cluj-Napoca unde este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, Maria Simina Morar a cucerit la ediția de anul trecut a Campionatului Mondial nu mai puțin de 5 medalii, una de aur, două de argint și două de bronz.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh