19
Mie, Iun
5 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Florin Hidișan, fostul fotbalist al echipei de suflet a celor din Câmpia Turzii, Industria Sârmei Câmpia Turzii - Sârma, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, la doar 40 de ani.

De la divizionara B, ISCT, pentru care a evoluat în perioada 200-2002, Florin Hidișan a urcat până în prima divizie, după ce a mai trecut pe la Internațional Curtea de Argeș, jucând, din 2003 până în 2011, succesiv, pentru formații din primele două eșaloane fotbalistice ale țării: FC Argeș Pitești, CS Otopeni, FC Brașov, UTA Arad și Pandurii Tg. Jiu.

Diagnosticat cu o formă de cancer stomacal, din păcate Florin Hidișan n-a putut fi dus în Statele Unite pentru tratament, în ciuda faptului că s-au strâns 20.000 de euro din donații.

Costurile necesare erau mult mai mari iar conform Gazetei Sporturilor, fostul fotbalist ajunsese la doar 43 de kilograme din cauza ședințelor de chimioterapie iar duminică, 12 septembrie 2022, îndrăgitul fotbalist s-a stins, după o luptă cruntă cu boala.

Florin Hidișan s-a născut pe 24 iunie 1982, la Râmnicu Vâlcea și a adunat multe partide, în primele două ligi ale țării.

Mai precis, a avut 107 meciuri și 7 goluri în primul eșalon. În „B“, a adunat 110 partide și 8 goluri.

 Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus la biserica parohială din Luna.

Slujba de priveghi o vom săvârși luni de la ora 17, iar înmormântarea va avea loc marți de la ora 13. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, sunt rugați să nu depună coroane. În loc de coroane puteți aduce un buchet de flori naturale. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh