26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ACS Viitorul Potaissa Turda deschide o nouă ramură sportivă în cadrul clubului nostru, mai exact ramura box.

         Boxul (sau pugilismul) este un sport marțial străvechi (probabil cel mai vechi sport marțial, cu origini preistorice), în care doi concurenți, cu greutăți similare, luptă cu ajutorul pumnilor, într-o serie de reprize, numite runde. Victoria este obținută in urma punctelor date pentru lovituri de catre juriu, sau atunci când adversarul este doborât la pâmânt și nu reușește să se ridice înainte ca arbitrul să termine de numărat până la 10, (Knockout sau KO) sau când adversarul este prea rănit pentru a continua (Technical Knockout sau TKO).

         Pe lîngă saci de box, sala noastră este dotată cu tot ceea ce este necesar practicări acestui sport și stă la dispoziția celor care doresc să practice aceasta ramură în zilele de Luni Miercuri și Vineri de la 14:30- 16:15 și Marți - Joi de la 14:30-16:15 și 19:30-21:00, cursurile fiind susținute  de coordonatorul și antrenorul nostru Adi Adrian.

         Adi Adrian este fost sportiv al ISCT/ CSM Campia Turzii, iar din anul 2010,  a fost instructor de Box la CSM Câmpia Turzii, alături de antrenorul Roșca Gheorghe unde, a acumulat multă experiență în șlefuirea viitorilor campioni. Este absolvent al Facultăți de Educație Fizică și Sport, instructor acreditat TRX și TRX RIP , iar cel mai important atât pentru noi ca și club cât și pentru noua ramură pe care dorim să o dezvoltăm este carnetul de antrenor Box pe care l-a obținut în anul 2021.

         Alături de noi ne dorim doar oameni profesioniști cu calificări în domeniul în care il practică, deoarece ne dorim ca profesionalismul și performanța să ne recomande. Ne dorim ca în cel mai scurt timp sa reusim afilierea clubului  în cadrul Federației Române de Box , iar sportivii care ne vor trece pragul să devină campioni.

         Pentru informații suplimentare vă rugăm să îl contactați pe antrenorul nostru Adi Adrian la telefon : 0758.024.377

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh