27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După o vară lungă și grea pentru sportivii clubului nostru , cu 2 antrenamente pe zi , dimineața alergare, iar după masă antrenament specific sportului nostru în sala de sport, a venit momentul deschiderii părții a doua a programului competițional al Federației Române de Karate WUKF, federație la care clubul nostru este afiliat.

         Prima jumătate a programului competițional am încheiat-o cu mult peste orice așteptare și orice obiectiv propus la începutul anului, reușind să cucerim în cele 5 competiții la care am participat 194 medalii din care 66 de aur , 60 de argint și 68 de bronz.

         După vacanța de vară, prima competiție a fost în 05.09.2022 la Sighișoara ,Cupa Hara unde am reușit să cucerim 30 de medalii, dar testul adevărat a fost la finalul săptămânii trecute când la Voluntari, Federația Română de Karate WUKF  a organizat ediția 2022 a Cupei României, a doua competiție ca importanță după Campionatul Național. A fost o competiție întinsă pe durata a trei zile 07-09.10 2022 la care au participat un număr record de sportivi, aproximativ 900. ACS Viitorul Potaissa Turda a reușit să deplaseze un număr 25 de sportivi : Alajami Joulie, Alajami Luna, Băiceanu Elena , Botorea Iulia , Cățănaș Carla , Cățănaș Tudor , Cățănaș Ianis , Cociș David , Demeni Alexandru , Fekete Ștefan , Gherman Anamaria, Hirișcău Diana, Jucan Karina, Lascău Sergiu, Mazăre Robert , Niță David , Noghioși Nandor, Oltean Giulia, Perșa Alexandru, Pintea Marc, Pop Maia, Rus Alexandra, Sabău Emma, Sabău Patrick,Savu Robert , Rus Alexandra. Deși am reușit să deplasăm un lot mic comparativ cu celelalte cluburi, datorita costurilor foarte mari a deplasării și lipsa sprijinului financiar constant de care avem nevoie, ceea cea au reușit acești copii este incredibil 25 de medalii din care 9 de aur, 11 de argint și 5 de bronz, aceste rezultate ne-au urcat pe locul 11  din 57 de culburi participante.

Rezultatele noastre au fost obținute astfel:

 

Nr.

Numele și prenumele

Proba

Locul

1.

Cățănaș Carla

Kihon 9 ani 8 Kyu

I

2.

Cățănaș Ianis

Kata 8 nai 8-7 Kyu

I

3.

Cățănaș Ianis

Kihon 8 ani , 8 Kyu

I

4.

Perșa Alexandru

Kata 14-15 ani, 9-7 Kyu

I

5.

Sabău Emma

Kata -7 ani , 9 Kyu

I

6.

Sabău Patrick

Kata 10 ani , 9 Kyu

I

7.

Savu Robert

Kata 8 ani, 9 Kyu

I

8.

Savu Robert

Kihon 8 ani , 9 Kyu

I

9.

Savu Robert

Kumite 8 ani, Open

I

10.

Alajami Joulie

Kata 14-16 ani 9-7 Kyu

II

11.

Cățănaș Carla

Kata 9 ani 8-7 Kyu

II

12.

Cățănaș Tudor

Kihon 8 ani, 8 Kyu

II

13.

Jucan Karina

Kata echipe -9 ani

II

14.

Niță David

Kata -7 ani , 9 kyu

II

15.

Oltean Giulia

Kata 13 ani, 9-7 Kyu

II

16.

Pintea Marc

Kata 14-15 ani , 9-7 Kyu

II

17.

Pop Maia

Kata echipe -9 ani

II

18.

Sabău Emma

Kata echipe - 9 ani

II

19.

Sabău Patrick

Kihon 10 ani , 9 Kyu

II

20.

Lascău Sergiu

Kata 13 ani, 9-7 Kyu

II

21.

Cățănaș Tudor

Kata 8 ani 9-7 Kyu

III

22.

Cociș David

Kata 13 ani, 9-7 Kyu

III

23.

Lascău Sergiu

Kata echipe 14-15 ani

III

24.

Pintea Marc

Kata echipe 14-15 ani

III

25.

Perșa Alexandru

Kata echipe 14-15 ani

III

          Doresc să vă felicit copii pentru aceste rezultate deosebite , sunt foarte mândru de voi dragi mei, sper ca acum  ați înțeles că efortul depus de voi pe perioada verii, când ziua începea cu alergare , iar seara se încheia cu antrenament, a pus bazele drumului vostru pentru a deveni campioni.

Deasemenea, mulțumesc și părinților pentru sprijinul și suportul acordat pe toată această perioadă în care ați alergat alături de copii doar pentru a-i susține si ambiționa și v-ați răpit din timpul vostru în fiecare dimineață de la ora 8 să veniți pe stadion, dar și pentru sprijinul și ajutorul oferit in cadrul clubului.

         După doua competiții încheiate cu succes Sighișoara și Cupa României, ne rămâne cel mai mare obiectiv al nostru din acest an, CAMPIONATUL EUROPEAN , Florența - Italia. Un obiectiv mare, pe care pînă acum nu am reușit să îl atingem datorită lipsei fondurilor si susținerii financiare, însă datorită promisiunilor pe care deja le avem sperăm să reușim sa bifăm și o asemenea experiență internațională și să recompensăm munca acestor copii minunați care practică acest sport. În perioada 03-07.11.2022,  vom da totul pentru a reprezenta Turda/ România cu mândrie, iar la finalul competiției Imnul tării noastre să cânte și pentru turdeni.

         Mulțumirile mele se indreaptă acum pentru cei care au făcut posibilă  această deplasare de la Voluntari, iar primi de data  această sunteți voi dragi părinți, care indiferent de situație și costuri vă sușineți și vă sprijiniți atît copiii cît și clubul și, firmei Maxim Invest care deasemenea a făcut posibilă participarea noastră la această competiție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh