19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, Potaissa Turda dă piept cu ocupanta locului secund din Liga Zimbrilor la handbal masculin. De partea turdenilor este faptul că joacă acasă, însă împotriva lor este situația accidentărilor care dă, de mai multă vreme, bătăi de cap tehnicianului Horațiu Gal.

Pentru handbaliștii turdeni urmează o partidă foarte grea, acasă, cu ocupanta locului secund, CSM Constanța. Întâlnirea va avea loc în Sala Gheorghe Barițiu din Turda sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 17:30.

Potaissa Turda ocupă în prezent locul al șaptelea în Liga Zimbrilor la  handbal masculin, cu 12 puncte din 8 partide, având patru victorii și tot atâtea înfrângeri în acest an competițional.

Aflată într-o perioadă mai puțin fastă, marcată de absența mai multor titulari, din cauza accidentărilor, Potaissa Turda vine, totuși, după o victorie obținută în deplasare, contra celor de la CSM Vaslui, cu scorul de 31 la 28.

Vei care nu pot ajunge la meci, pot urmări partida din confortul casei, meciul fiind transmis, în direct, pe Pro Arena.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh