26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Sportiva de Aur” a Turzii, Maria Simina Morar a  fost încununată cu nu mai puțin de cinci titluri europene la cea de-a douăsprezecea ediție a Campionatelor Europene de Karate  WUKF, desfășurate în perioada 3-6 noiembrie la Florența, în Italia.

Cea mai titrată sportivă a orașului de pe Arieș, Maria Simina Morar a cucerit medalia de aur și titlul de Campion European la probele Kata individual, Kata open, Kata echipe, Kumite individual și Kumite echipe shobu sanbon.

De fapt, Maria a câștigat în competiția europeană 6 medalii, pentru că a cucerit și una de bronz la Kumite echipe shobu sanbon rotativ.

„Mulțumiri și recunoștință sensei Kerekes Eva-Eniko și sensei Jozsef Drocsa pt.orele de antrenament, răbdarea și încrederea investite în perfecționarea ca sportiv. Felicitari, Maria pentru echilibrul și concentrarea de care ai dat dovadă, chiar dacă presiunea concursului și nu numai este uneori prea mare!”, postează mama Mariei, pe Facebook.

Multipla campioană națională, europeană și mondială Maria Simina Morar, este pregătită de cei doi antrenori, sensei Kerekes Eva-Eniko și sensei Jozsef Drocsa, în cadrul Clubului Sportiv Politehnica Cluj-Napoca.

Numai în acest an calendaristic, Maria a cucerit cinci titluri de campioană națională, patru titluri de campioană mondială, iar acum, la Florența, cinci titluri de campioană europeană, ceea ce face din ea, fără îndoială, sportivul numărul unu al comunității noastre, cu care ne mândrim.

Ea este o tânără liceeană, talentată și muncitoare, care se antrenează din greu pentru a obține toate aceste performanțe fiind sprijinită din plin de cei doi părinți extrem de implicați, alături de Maria, în bătăliile pe care sportiva noastră le duce la cel mai înalt nivel.

Felicitări Maria, felicitări părinților și antrenorilor săi!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh