02
Vi, Dec
42 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Magnificii” au câștigat partida de acasă contra celor de la  ACS HC Buzău 2012 cu scorul final de 31 la 26, după ce, la pauză, tabela de marcaj arăta un avantaj chiar mai mare pentru turdeni, 17-11.

Golurile turdenilor au fost marcate de Ghiță (8 reușite), Talas (6), Pavel (5), Thalmaier (4), Ghivil  și  Vojvodic (câte două), Lazăr, Szoke, Pop și Vereș (câte 1).

După disputarea a 12 etape, magnificii au acumulat 19 puncte înregistrînd 6 victorii, un egal și 5 înfrângeri având un golaveraj pozitiv de 345 la 334.

Handbaliștii turdeni continuă să ocupe poziția a 7-a a clasamentului înaintea celei mai dificile partide, care se va desfășura duminica următoare, pe 27 noiembrie, la București, în compania campioanei și liderului clasamentului, Dinamo.

Site-ul Federației Române de Handbal precizează că partida va începe la ora 18:45 și va fi televiată în direct pe PRO ARENA.

Chiar dacă din ultimele cinci întâlniri, Dinamo București a câștigat patru, ultima dintre ele a consmenat victoria magnificilor, pe 5 mai 2022, cu scorul de 32 la 29.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh