20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partida de duminică, în compania campioanei ultimilor ani, Dinamo București, a fost una de coșmar pentru handbaliștii turdeni, pe care aceștia ar trebui să o uite cât mai repede, nu înainte, însă, de a trage învățămintele cuvenite din ea.

La 16 goluri diferență s-a terminat întâlnirea dintre CS DINAMO BUCUREȘTI - AHC POTAISSA TURDA, scor final,  43-27 formația din capitală dublându-și, în partea a doua a mecului, avansul consemnat la pauză pe tabela de marcaj (20-12).

O partidă marcată de multe greșeli ale handbaliștilor turdeni, unele copilărești, ratări mari, inclusiv de la 7 metri, dar  și de o evoluție foarte bună a handbaliștilor antrenați de selecționerul României, Xavier Pascual.

Pentru Turda au marcat: Groff și Pințoiu (câte 4), Ghiță, Dumitriu, Talas, Pop și Pavel (câte 3), Vereș (două), Szoke și Vojvodic (câte o reușită).

Din păcate scorul final reprezintă cea mai mare diferență de scor înregistrată în actuala ediție de campionat, într-o partidă din Liga Zimbrilor, de 16 goluri, următorul record fiind de 10 goluri diferență.

Etapa viitoare Potaissa Turda va juca la Timișoara, pe terenul celor de la SCM Politehnica, echipă situată pe locul 12, în timp ce turdenii ocupă locul 7.

SCM Politehnica Timișoara  - Potaissa Turda se va desfășura weekendul viitor, încă ora de începere a partidei nu a fost, încă stabilită de Federația Română de Handbal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh