25
Sam, Mai
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Iarna și-a intrat, în sfârșit, în drepturi iar pentru iubitorii sporturilor de iarnă deschiderea pârtiilor este cel mai fericit anunț.

Pentru turdeni dar și pentru locuitorii din zona Câmpia Turzii și chiar Cluj-Napoca, prima opțiune pentru aschia sau săniuș este stațiunea montană Muntele Băișorii.

Cei de acolo au anunțat pe toate căile că pârtia este pregătită pentru sporturile de iarnă și își așteaptă doritorii de distracții hibernale.

Astfel că starea drumurilor spre stațiune devine foarte importantă în decizia de a petrece un weekend plăcut în peisajul de basm creat de zăpada căzută în ultimele zile.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 3 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu existau drumuri judeţene blocate traficului rutier.

Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 17 drumuri judeţene, cu 13 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 220 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

La această oră, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

 De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh