25
Joi, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pugilistul turdean David Nicolas Varga, pregătit de antrenorul Florin Bordi, va reprezenta România la turneul internațional „Dracula Open” la categoria juniori, 57 de kg.

Turneul internațional „Dracula Open” se va desfășura în perioada 22-27 februarie și va fi găzduit de Sala de Sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

La acest adevărat regal pugilistic, pe lângă pugiliști din România, vor participa sportivi din țări precum: Suedia, Franța, Italia, Armenia, Spania, Ucraina, Uzbekistan, Georgia, Austria, Croația, Muntenegru, Ungaria, Belgia, Bosnia, Cehia, Bulgaria, Pakistan, Serbia, Polonia, Estonia, Azerbaidjan, Letonia, Cipru, Moldova, Grecia și Slovacia.

Tânărul David Nicolas Varga a câștigat, în 2021 finala Campionatului Național de Box pentru Cadeți, devenind medaliat cu aur și campion național la categoria 46 kg.

După un an mai dificil, în care a trecut la o categorie superioară, pugilistul turdean se antrenează asiduu, sub îndrumarea inimosului antrenor Florin Bordi, și speră să obțină rezultate foarte bune în competițiile programate pentru acest an.

Iar primul pas va fi făcut în această săptămână, în turneul internațional de la Arad, de unde speră să se întoarcă nu doar cu o medalie, dar și cu mai multă experiență.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh