20
Sam, Iul
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cum îți iei bilet:

De la casele de bilete de la Cluj Arena, miercuri, joi, vineri și luni, în ziua meciului, între orele 14:00-18:00, suporterii noștri își vor putea achiziționa bilete în Peluza 1 (sector 28) și în Tribuna 2 (sectoarele 37, 46, 38, 47).

Online, de pe www.bilete.ro, începând de miercuri, suporterii noștri își vor putea achiziționa bilete în orice zonă a stadionului din Gruia.

VIP B - 120 LEI

VIP A - 100 LEI

TRIBUNA 1 - 40 LEI

TRIBUNA 2 - 35 LEI

PELUZĂ OASPEȚI - 20 LEI

În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit ca suporterii „U” Cluj să poată achiziționa bilete online, pe www.bilete.ro, în orice zonă a stadionului din Gruia, fără restricții. ?

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii "U" Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză.

De asemenea, ambele părți s-au angajat să asigure o atmosferă civilizată la #DerbydeCluj. În speranța că toți suporterii vor avea acces nerestricționat la partida de luni,  facem un apel către iubitorii fotbalului să manifeste o atitudine civilizată și un comportament corect.

Ne vedem TOȚI ÎN GRUIA!

 

FC Universitatea Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh