17
Mie, Apr
12 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rezultate fabuloase ale sportivelor Noelia si Andreea Cristurean la Campionatele Naționale de Șah desfășurate în perioada 02-12 aprilie 2023 la Eforie Nord (Jud. Constanța).

Sportivele turdene cu dublă legitimare (LPS Satu Mare-antrenor Cătălin Ardelean și Șah Club Potaissa Turda -antrenor Marin Fântână) continuă seria rezultatelor bune în competițiile sportului minții.

Noelia Cristurean a obținut titlurile de campioană și vicecampioană națională la şah rapid si, respectiv, şah blitz iar sora sa, Andreea Cristurean, a cucerit două medalii de bronz la șah rapid și dezlegări!

Antrenorul lor, Marin Fântână, transmite public felicitări campioanelor pentru munca și efortul depus pentru a obține aceste performanțeremarcabile!  

„Felicitări Cătălin Ardelean, cel mai bun antrenor român! Felicitări părințiilor pentru susținerea necondiționată a campioanelor!”, mai transmite inimosul antrenor turdean Marin Fântână.

Cele două gemene din Turda s-au remarcat în ultimii ani prin rezultate excepționale în competițiile interne și internaționale la nivelul lor de vârstă, ceea ce le-a adus și o premiere din partea primarului municipiului Turda, Cristian Matei, în noiembrie 2022, în cadrul "Galei de excelenţă" a sportivilor turdeni.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh