16
Ma, Iul
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inimosul antrenor de box turdean, Florin Bordi, face ce face și scoate campioni în pugilism, „pe bandă rulantă”, în diferite competiții la care a participat cu sportivi pregătiți de el, în ultimii ani.

De această dată, clubul de box turdean a participat la Finala Cupei României la Box pentru Cadeți găzduită de Sala Sporturilor din Tg. Jiu (Gorj) cu doi sportivi. Miki Denis, 40 de kg, care a câștigat două meciuri și a ajuns în sferturile de finală ale competiției de nivel național, unde a fost învins la puncte de un component al lotului Dinamo București. Cel de-al doilea sportiv,  Mario Antonio Gheorghes, a reușit să cucerească Cupa României la categoria 44 kg! În urmă cu două săptămâni, Mario Gheorghes câștigase Cupa Univers la categoria 42 de kg, cadeți, competiție desfășurată la Cluj-Napoca.

Finala Cupei României de Box pentru cadeți masculin a fost organizată de către C.S.M Târgu Jiu, C.S. Pandurii Târgu Jiu, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj în colaborare cu Federația Română de Box. Competiția s-a desfășurat în perioada 25.06 – 02.07.2023.

„Sunt mândru de ambii mei elevi, care s-au comportat foarte bine la această ediție a Cupei României. A fost o competiție foarte grea, cu foarte mulți concurenți valoroși, dar ne-am pregătit, am luptat și, iată, suntem din nou campioni! Prin muncă și seriozitate se poate, când alții erau la ștrand noi eram în sală și ne pregăteam, așa am reușit să scriem istorie pentru Turda. Mulțumesc tuturor care ne iubesc așa cum suntem si ne-au sprijinit. În special îi mulțumesc doamnei Gianina Matei si domnului primar!”, ne-a declarat antrenorul turdean care,  iată, scoate campioni după campioni și care facă să se vorbească despre Turda într-un sport în care marile cluburi fac legea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh