21
Vi, Iun
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportivul turdean Michi Avram Denis, pregătit de inimosul antrenor Florin Bordi, s-a întors cu medalia de bronz la gât, de la Campionatul Național de Box Cadeți Masculin 2023, desfășurat la Piatra Neamț.

Pugilistul pe care antrenorul său îl consideră un sportiv de viitor, a ajuns până în semifinalele categoriei 44 de  kg.

Antrenorul său, Florin Bordi, îi felicită pe ambii sportivi care au participat la Campionatul Național de Box Cadeți de la Piatra Neamț, considerându-i pugiliști de viitor, dacă vor continua să se pregătească asiduu și să își impună disciplina necesară pentru a face performanță.

Dacă Michi Avram Denis a reușit obținerea unei medalii, antrenorul turdean Florin Bordi are cuvinte frumoase și despre Dondoti Silver, care desi nu a urcat pe podium, a boxat extraordinar de bine.

Următoarea competiție la care boxeurii turdeni vor participa este Campionatul Național de Tineret de la Bacău, unde va concura sportivul Darius Mărginean.

Reamintim că antrenorul de box Florin Bordi, care a reușit să obțină performanțe notabile în munca sa, pregătește băieți și fete în nobilul sport care este boxul.

Cei care doresc să descifreze tainele pugilismului, pot să o facă la Sala de Box de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu, structura de pe strada Gheorghe Barițiu – din cartierul Turda Nouă. Doritorii pot să îl contacteze pe inimosul antrenor Florin Bordi, la nr. e  telefon 0758 946 065.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh