20
Sam, Iul
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Handbaliștii de la Potaissa Turda au repurtat, în weekend, două victorii din tot atâtea meciuri amicale.

Ambele au fost disputate în Sala Ghe. Barițiu în compania formației CSM Odorheiu Secuiesc.

Prima partidă a fost la discreția handbaliștilor turdeni, scor final 43-31, la pauză, 23-16. Golurile Potaisssei au fost înscrise de Vereș (8 goluri), T. Pințoiu, Kbilashvili și G. Pințoiu (6), Naal (5), Ghiță și Talas (câte 3), Thalmaier și Rusu (câte două),  iar Pop și  Baștiurea (câte unul) .

Partida a doua s-a încheiat cu scorul de  36-26, după ce pauza a venit la scorul de 18-11 , de această dată marcând pentru Turda Ghivil și Reza Oraei (câte 6 goluri), G. Pințoiu (5), Kbilashvili, Talas, și T. Pințoiu (câte 3), Naal, Ramos, Pop și Vereș (câte două), iar  Thalmaier și Lazăr (și-au trecut în cont câte o reușită).

Așa cum iubitorii hanndbalului și-au putut da seama, în cele două partide amicale cu CSM ODORHEIU SECUIESC, la Potaissa Turda a evoluat și un jucător francez aflat în probe - Leo Naal!

Campionatul se va relua, pentru turdeni, pe 4 februarie, când Potaissa Turda va juca acasă contra celor de la CSM Constanța, începând cu ora 17:30, într-o partidă transmisă în direct pe postul TV Pro ARENA.

Meciul AHC POTAISSA TURDA - CSM CONSTANȚA contează pentru  etapa a XV-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Întâlnirea îi găsește pe turdeni pe poziția a cincea a clasamentului primei ligi, cu 24 de puncte obținute în 14 partide, în timp ce constănțenii ocupă poziția secundă, având cu 10 puncte mai mult, un total de 34, dar cu 8 mai puține decât campioana Dinamo București, care ocupă și în această ediție de campionat poziția întâi a clasamentului, cu un avans confortabil.

Duminică, așadar, susținătorii formației Potaissa Turda sunt așteptați la Sala Gheorghe Barițiu, de la ora 17:30, pentru a-i purta pe Magnifici spre o victorie contra CSM Constanța.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh