18
Joi, Apr
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda are viitor și în volei, datorită muncii asidue depuse de ani de zile de antrenorii specializați în acest sport dar și de inimoasele fete care iubesc acest sport. Ultima reușită vine dinspre echipa de mini-volei a CSS Turda, aflată la prima participare în Campionatul Naţional de Volei - divizia mini-volei, formație care a reuşit performanţa notabilă de a se califica la turneul în faza semifinalelor.

Antrenorul Alex Ciocan este foarte mândru de elevele sale și le felicită pentru performanța calificării, în faza semifinalelor, pe care o consideră „un rezultat remarcabil”, cu atât mai mult cu cât acesta a fost prima participare în grupele Campionatului Naţional de Volei. „Este o mare realizare pentru voleiul turdean. Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără talentul micuţelor voleibaliste şi de faptul că suntem o echipă unită. În volei performanţele nu se obţin peste noapte, aşa că a fost nevoie de o perioadă de aproximativ 3 ani de muncă aproape zilnică la antrenamente. Fetele au muncit din greu şi am reuşit să urcăm de la turneu la turneu”, ne-a declarat antrenorul fetelor, Alex Ciocan, care a dorit să mai transmită mulţumiri părinţilor acestor fete minunate, „care au sprijinit echipa şi au ajutat la achiziţionarea echipamentelor şi la unele deplasări”.

minivolei_clasament_finalPentru a ajunge la turneul semifinal, sportivele de la CSS Turda au disputat mai multe turnee, ale căror rezultate le puteți urmări mai amănunțit accesând site-ul Federației Române de Volei la adresa de web: http://www.frvolei.ro/pagini/3_campionat/7_MVF.html.

Ele au făcut parte din Seria L, alături de echipele CSS 2 CNE CSM Baia Mare 1 şi CSS 2 VNE CSM Baia Mare 2. Turdencele au învins în partidele disputate în faza grupelor și echipe  care erau mai bine cotate, prin ambiție și spirit de echipă. În urma acestor rezultate, CSS Turda s-a clasat pe locul secund în Seria L, calificându-se astfel în faza semifinalelor, programat să aibă loc la finalul lunii martie.

Potrivit regulamentului Federaţiei Române de Volei, fetele născute în anul 2004 vor putea activa din sezonul viitor în Divizia Speranţe. Conform oficialilor echipei, această participare stă, deocamdată, sub semnul întrebării din lipsa unei finanţări certe. Antrenorul Alex Ciocan însă este încrezător că atât Ministerul Tineretului şi Sportului cât şi autorităţile locale vor găsi surse de finanţare pentru tinerele voleibaliste iar acestea vor putea să-și arate valoarea în Divizia Speranţe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh