28
Ma, Mai
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 11, stadionul Depou din ,,Cetatea Băniei,, găzduieşte partida de fotbal dintre Gaz Metan CFR Craiova şi FC Arieşul Turda. Înaintea acestui joc, echipa pregătită de Jerry Gane ocupă locul 9 cu 21 de puncte, pe când echipa lui Marin Tudorache se află pe poziţia a 11-a, cu 19 puncte.

 

În etapa precedentă, CFR-ştii craioveni au remizat 0 – 0 pe terenul Universităţii Cluj, pe când turdenii au cedat pe teren propriu cele 3 puncte în favoarea minerilor din Lupeni. Jocul de la Craiova va fi condus la centru de Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin, ajutat la cele două linii de asistenţii Florin Hanga din Alba Iulia şi Daniel Ciocănea din Sibiu. Arbitru de rezervă a fost desemnat să oficieze Constantin Miruţă din Alexandria, iar supervizori din partea forului de specialitate vor fi Nicu Florescu din Sibiu şi Victor Cruceană din Bucureşti. Pentru jocul de la Craiova, Marin Tudorache a reţinut un lot de 20 de jucători, cu care a intrat în cantonament la Poarta Apusenilor, joi după antrenamentul de dimineaţa. Aici staff-ul tehnic, împreună cu componenţii lotului, au vizionat şi analizat înregistrarea jocului cu Minerul Lupeni din etapa precedentă. Lotul pentru jocul cu Gaz Metan CFR Craiova are următoarea componenţă :
Curileac, Oltean portari - Pasăre, Timar, A.Rus, Văsie, Forika, Bier, Cucuruzan, Pintea, N.Cristea, Fritea, Şerban, Petelean, Szekely, Astafei, Anghel, L. Buş. Tehnicianul turdean îşi pune mari speranţe că elevii săi vor aborda jocul de la Craiova, altfel de cum au făcut-o pe teren propriu în compania minerilor din Lupeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh