28
Ma, Mar
21 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

O echipă de pescuit sportiv din Turda participă în aceste zile la un concurs internaţional organizat în Ungaria.

Echipa Crap Club Potaissa condusă de Lucian Papiu a plecat la Maconkai unde se desfăşoară o competiţie internaţională de 96 de ore, în perioada 5-9 octombrie.

Aflaţi la prima participare la un concurs internaţional, componenţii echipei turdene şi-au fixat un obiectiv îndrăzneţ, calificarea la Cupa Europeană care se va desfăşura pe acelaşi lac din Ungaria anul viitor.

Pentru a atinge acest ţel, pescarii turdeni trebuie să se claseze în primii 10 la concursul care se desfăşoară în aceste zile la Maconkai.

Lucian Papiu este cunoscut printre iubitorii pescuitului ca un pasionat al acestei discipline. O dovedeşte şi achiziţionarea unui magazine de scule pentru pescuit dar şi desele escapade pe lacurile din Transilvania dar şi din Ungaria. El îi invită pe toţi pescarii din Turda care doresc să li se alăture membrilor Crap Club Potaissa să încerce alături de ei să facă din Turda un reper pe harta pescuitului sportiv.

Prietenii lor le-au urat fir întins, în speranţa calificării echipei turdene în primii 10 la această competiţie care i-ar putea califica la Cupa Europeană de la Maconkai, de anul viitor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh