24
Mie, Apr
9 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Potaissa Turda – Extrem Baia Mare 34 – 19 (17-10)
Handbaliștii de la Potaissa, au repurtat marți o nouă victorie (a 21-a, în această ediție de campionat, stabilind un record în materie), în compania celor de la Extrem Baia Mare. Acest joc a fost dominat la toate capitolele de elevii lui Horațiu Gal, dar superioritatea teritorială s-a putut vedea după primele 15 minute de joc, când băimărenii lui Petre Avramescu nu au putut face față ritmului impus de echipa gazdă. La pauza dintre cele două reprize avantajul liderului seriei D, a fost de 7 goluri (17-10), iar după pauză turdenii s-au distanțat pe tabelă printr-un joc variat purtat în viteză, nedând șanse prea multe adversarilor. În minutul 40, elevii lui Horațiu Gal au avut un avans de 14 goluri și trebuie amintit faptul că adversarii, în primele 10 minute a părții secunde nu au reușit să marcheze nici un gol, ceea ce pentru un joc de handbal, pare încredibil. La adăpostul avantajului de 14 goluri, turdenii și-au permis să o lase mai moale, ba să joace și la spectacol ,,cu aeriene,, în careul de 6 metri al oaspeților. Dar totuși până la finalul jocului diferența de pe tabelă a fost de 15 goluri în favoarea echipei turdene.

Thumbnail imagePe lista marcatorilor de la Potaissa și-au trecut numele: Lucian Ignat, Stelian Babici, Răzvan Ifrim, Raul Marian, Daniel Vasiloiu cu câte 5 reușite, Marius Lișiță 4 goluri și Andrei Pop, Dorin Suciu, Sorin Dinescu, Răzvan Pavel și Mircea Alisie câte un gol.
De la echipa băimăreană au punctat: Gabriel Slătineanu 6, Sorin Manta 4, Andrei Mureșan și Doru Hosu câte 3, Ionuț Cuculici 2 și Dorian Ghiocel un gol.
Horațiu Gal a avut la dispoziție următorul lot de jucători:
Cornel Medrea și Dan Iurașog portari, Andrei Pop, Lucian Ignat, Stelian Babici, Răzvan Ifrim, Dorin Suciu, Raul Marian, Sorin Dinescu, Adrian Țone, Mircea Alisie,. Marius Lișiță, Daniel Vasiloiu și Răzvan Pavel jucători de câmp.

De cealaltă parte Petre Avramescu a răspuns cu: Emil Homorodan și Cristian Mureșan portari, Andrei Mureșan, Doru Hosu, Sorin Manta, Vivian Andrei, Gabriel Slătineanu, Florin Sleat, Ionuț Cuculici, Adrian Duruș și Dorian Ghiocel.
Partida a fost condusă de cuplul Ion Aldică și Picu Florian din Bistrița.
După cele 21 de victorii obținute în partidele oficiale și încă altele obținute în jocurile de verificare în compania unor adversari din liga națională, elevii lui Horațiu Gal, privesc încrezători spre cele două jocuri de baraj care se vor disputa în dublă manșe, joi 26 respectiv vineri 27 mai, în sala ,,Traian,, din Drobeta Turnu Severin, unde vor avea ca parteneri de Thumbnail imageîntrecere pe cei de la HCM Făgăraș.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh