18
Joi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

radp-durgauÎn lipsa banilor care nu mai vin pentru lucrări de reabilitare și asfaltare a străzilor din oraș, cei de la SC Domeniul Public Turda SA dau o mână de ajutor unde este nevoie de ei. Spre exemplu i-am întâlnit pe angajații Domeniului Public Turda lucrând la amenajarea spațiilor din jurul ștrandului de la Durgău. Acolo au amenajat un spațiu de joacă pentru copii, cu nisip și alte aparate cu care aceștia să poată să se distreze.

Tot cei de la RADP, alături de colegii lor de la Prival, au dat o mână de ajutor la cosmetizarea terenurilor gazonate ale Complexului Sportiv Municipal de pe strada Stadionului, astfel că acestea arătau perfect la momentul vizitei efectuate de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. În plus, parcarea pietruită din jurul stadionului a fost nivelată cu ajutorul grederului din dotarea Domeniului Public Turda.

Vestea proastă este că aleșii locali, din motive exclusiv politice, deși ei motivează altfel, întârzie luarea tuturor deciziilor necesare pentru ca această societate aflată în subordinea Municipiului Turda să poată lucra pentru ca noi să avem mai multe drumuri pe care să nu ne rupem mașinile sau să nu ”înotăm” când mergem pe jos. Iată că, după aproape doi ani, Domeniul Public Turda revine, din nou, la supranumele de ”Cenușăreasa bugetului și Consiliului local”. Până când se vor da bani acestor societăți subordonate pentru a îmbunătăți viața turdenilor doar pe criterii de apartenență a directorului la partidul sau partidele majorității aflate la putere la nivel local? Contribuabililor nu le pasă ce culoare are managerul unei societăți, atâta vreme cât acesta își face munca bine, iar turdenii văd rezultate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh