28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageAstăzi au avut loc la SC Domeniul Public Turda Sa și la SC Turda Salina Durgău SA primele ședințe ale Consiliilor de Administrație nou constituite la cele două societăți, ca urmare a votului secret din plenul ședinței Consiliului local din data de 11 iunie.

Noii membri ai Consiliului de Administraţie de la SC DPT SA, care s-au întâlnit vineri, 13 iunie de la ora 15.30 la sediul societății, sunt: Constantin Costea (14 voturi pentru şi două împotrivă), Gabriela Hada (15 voturi pentru şi unul împotrivă), Dinu Marcel Luca (14 voturi pentru şi două împotrivă), Valer Mureşan (14 voturi pentru şi două împotrivă), Radu Nechita (15 voturi pentru şi unul împotrivă), Vladimir Ioan Oargă (13 voturi pentru şi 3 împotrivă), Augustin Cornel Oltean (15 voturi pentru şi unul împotrivă), Vasile Stelian Pintea (16 voturi pentru) şi Dana Popa (13 voturi pentru şi 3 împotrivă). În paranteză sunt trecute numărul de voturi obținute de ei în ședința Consiliului Local. În ședința de vineri, așadar, cei nouă noi membri și-au ales președintele, în persoana lui Constantin Costea, membru PNL și fost ofițer în armata română.
Pe ordinea de zi a ședinței s-a mai aflat semnarea contractelor de mandat pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație al SC DPT SA. O nouă ședință a fost convocată pentru joia viitoare când directorul societății, Adrian Sălăgean, va trebui să prezinte un raport financiar contabil și referitor la activitatea din ultima perioadă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh