19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 vot-europarlamentare-1Cristian Matei, preşedinte PSD Turda

„Am votat în primul rând pentru tineri, pentru generaţiile care urmează, am votat pentru ca România să devină un jucător important în Comunitatea Europeană, în Parlamentul European, pentru a le reda românilor mândria de a fi români. Am fost şi suntem cel mai tare partid politic, după cum reflectă şi sondajele din acest moment, îi surclasăm pe toţi adversarii noştri politici, asta ne bucură dar este şi o responsabilitate foarte mare pentru că cetăţenii României trebuie să fie răsplătiţi cu o guvernare performantă.”

vot-europarlamentare-2Alexandru Cordoş, senator de Turda

„Am votat în primul rând pentru turdeni, am votat pentru o Românie puternică în Europa, am votat pentru o Europă care să asigure o mai mare prosperitate cetăţenilor săi, să asigure locuri de muncă, să asigure o dezvoltare a tinerilor şi, nu în ultimul rând, pentru un prim pas important spre o normalitate. Pasul următor va fi în noiembrie şi cu speranţa că Europa se va orienta mai mult pe problemele cetăţenilor săi. Cred că astăzi este un pas spre normalitate care trebuia să fie mai demult. „

 

vot-europarlamentare-3Tudor Ştefanie, primar municipiul Turda

„În primul rând mi-aş dori ca românii să aibă egalitate de şanse ca toţi cetăţenii Europei. România, la fel , să-şi primească drepturile corespunzătoare pentru că suntem în Comunitatea Europeană. De asemenea, pentru viitorul românilor şi al României şi pentru oamenii foarte competenţi care să ne reprezinte în cadrul comunităţii europene, pentru a ne atinge aceste obiective. Am votat pentru un proiect pe care l-am susţinut şi sper să fie aleşi cei mai competenţi români, de această dată cu adevărat avem nevoie de oameni competenţi pentru ca să fim în Parlamentul European cu o forţă puternică care să ne reprezinte şi care să ne aducă beneficii României şi românilor.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh