21
Dum, Iul
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageDragi concetățeni,

Vreau să încep prin a mulțumi tuturor celor care sunt și vor fi pe 9 decembrie alături de mine, un semen al dumneavoastră, care vrea să facă din Colegiul 7 Câmpia Turzii un loc unde oamenii pot trăi în liniște și bunăstare.

Vreau să vă asigur că voi rămâne un om pașnic și cerebral, deși atacurile din ultima săptămână venite din partea celor care se tem de reușita noastră, au fost tot mai virulente, ajungându-se chiar si la violente fizice si distrugeri materiale. Nu vă ascund faptul că am rămas cu un gust amar văzând asocierea principalului meu contracandidat cu personaje dubioase din Câmpia Turzii, care au uitat de oamenii care i-au votat și trimis în funcții de conducere trădându-și acum chiar și propriul partid și implicit pe Dan Diaconescu.

Mă bucură faptul că adevărații PPDD-iști și tot mai mulți concetățeni din Câmpia Turzii și comunele din Colegiul 7 sunt alături de mine și mă preferă pe mine ca deputat în detrimentul unor necunoscuți.

Credeți că soarta mediului economic din Câmpia Turzii și implicit a Combinatului Metalurgic ar fi fost aceeași dacă aveați un reprezentant în Parlamentul României în ultimii 20 de ani care să fie născut și  să trăiască printre dumneavoastră?

Vă asigur că dacă îmi veți acorda încrederea și votul dumneavoastră pe 9 decembrie, voi face tot posibilul pentru a schimba această situație din orașul nostru și zonele limitrofe.

 

DUMNEZEU SA NE  AJUTE!

IOAN MOLDOVAN, deputatul tău

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh