19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Din punctul de vedere al partenerului contractual al S.C. COMPANIA DE APA ARIES S.A.Thumbnail image

Cu privire la aspectele prezentate de articol privind sistarea serviciului de apa potabila la cladirea situata in Turda, P-ta Republicii, nr. 14, va aduc la cunostinta urmatoarele:
1. Saptamina trecuta, vineri, in data de 26 octombrie 2012, a fost achitata suma de 85,01 lei, aceasta suma reprezentind, conform informarii verbale din partea reprezentantilor companiei, suma care acoperea debitele restante, fiindu-mi prezentata eronat o situatie de plata la zi.

2. Luni, 29 octombrie, in jurul orei 13.00, in biroul meu s-a prezentat o echipa in frunte cu d-na Delia Vitalariu, sef al departamentului comercial al companiei, care mi-a adus la cunostinta ca urmeaza ca serviciul de furnizare a apei sa fie sistat pentru neplata. Am invitat reprezentantii companiei sa ia loc pentru a le arata chitantele de plata ale serviciilor. D-na Vitalariu mi-a comunicat ca pe langa acele plati efectuate, ar mai exista un debit de 92 lei si citiva bani, fara sa-mi prezinte in scris acest debit. Am replicat ca in cazul acesta, nu exista nicio problema si pot efectua plata pe loc, pentru a evita eventualele neplaceri. D-na Vitalariu mi-a spus ca si daca platesc, sistarea va avea loc, intrucit am primit un preaviz. Am solicitat sa-mi fie prezentat acel preaviz, care era datat 19 octombrie 2012, dar care nu purta semnatura mea. Am precizat ca poate fi o eroare de comunicare din partea companiei, o greseala pe care trebuie sa si-o asume. Am solicitat o copie a preavizului, dar mi s-a spus ca imi vor da copia daca ma prezint la companie.
3. La ora 13,34 am ajuns la casieria CAA, gasind o angajata care tocmai lipea pe usa un anunt cu modificare de program pentru data de 29 octombrie, de la ora 09 la ora 13.30, desi programul de lucru permanent era 9-17. Am achitat suma de 93 lei prin depunere in contul CAA la Banca Transilvania in aceeasi zi. Ulterior, ca simplu cetatean, am incercat sa ajung la departamentul comercial pentru a mi se emite factura de rebransare si pentru a mi se pune la dispozitie copia preavizului de care se prevala CAA, intrucit urma sa-i actionez in judecata pentru debransarea ilegala a subsemnatului, in lipsa notificarii prealabile potrivit regulamentului CAA.
4. La momentul identificarii mele la poarta societatii de catre agentul de paza, acesta mi-a spus ca imi este interzis accesul in companie, si mi-a aratat o lista de persoane carora le era interzis accesul. Pe acea lista figuram si subsemnatul. Am intrebat care este temeiul acelei interdictii, si mi s-a comunicat ca asa este ordinul venit de la conducerea companiei. Precizez faptul ca toate datoriile subsemnatului erau achitate inainte de prezentarea subsemnatului la CAA in cursul zilei de, 30 octombrie 2012, ora 11.30.
Mai mult decit atat, pentru acest articol nu mi s-a solicitat un punct de vedere, nu ati verificat informatiile pentru o informare corecta a cititorilor dvs, ceea ce inseamna, "domnule" Ionel Ignat, ca nu cunoasteti regulile de jurnalism si nu meritati sa faceti parte din aceasta categorie.
Precizez ca toate informatiile furnizate mai sus vin la solicitarea cititorilor, nu sunt interpretate, sunt reale si le pot proba oricind, oricine afirma contrariul fiind pasibil de a suporta rigorile legii.

Din punctul de vedere al reprezentantului Consiliului Local Turda in AGA la S.C. COMPANIA DE APA ARIES S.A.
In urma numirii mele in calitate de reprezentant al Consiliului Local in AGA la S.C. COMPANIA DE APA ARIES S.A., in baza HCL 146 din data de 19 octombrie 2012, in cursul zilei de 26 octombrie 2012 m-am prezentat la CAA pentru a lua legatura cu reprezentantii societatii in vederea studierii actului constitutiv, a hotaririlor AGA si a altor documente. La solicitarea mea mi s-a spus ca directorul societatii nu se afla in societate, ne se stie unde se afla, si nu poate fi contactat.
In data de 30.10.2012 ora 11,30 m-am prezentat din nou la sediul CAA in calitate de reprezentant al Consiliului Local Turda in AGA CAA cu intentia de a studia documente la care, in virtutea calitatii de mandatar al Consiliului Local, ar fi trebuit sa am deplin acces. Dupa ziua de 29.10.2012 cand mi s-a refuzat accesul in incinta Companiei am considerat necesar sa fiu insotit de cateva persoane care sa asiste la faptul ca in continuare mi se aplica acelasi tratament si in calitatea mea de reprezentant in AGA lucru care s-a adeverit. Agentii de paza, desi au fost informati ca intentionez sa iau legatura cu reprezentantii companiei pentru a studia actul constitutiv si alte asemenea acte (hotarari AGA etc.) dupa ce in prealabil le-am prezentat hotararea de Consiliu Local care atesta numirea mea in aceasta calitate precum si actul de identitate, mi-au spus faptul ca degeaba insist sa intru in companie intrucat au primit ordin sa nu fiu lasat inauntru sub nici un pretext. In aceste conditii am apelat la Politia Turda care a trimis la fata locului un echipaj care a constatat veridicitatea celor sesizate de catre mine, facand si acestia incercari de a contacta orice reprezentant al societatii pentru a primi lamuririle necesare. Nici la solicitarea echipajului trimis de Politia Municipiului Turda reprezentantii CAA nu au putut fi contactati pentru a lamuri situatia.
CAA nu este nici prima, nici singura companie la care m-am prezentat pentru a studia documentele societatii, in data de 25 octombrie fiind prezent la S.C. DOMENIUL PUBLIC TURDA S.A., societate care mi-a permis accesul la documente, fara nicio piedica. Astfel se naste intrebarea cu ce drept directorul unei companii cu capital de stat interzice accesul anumitor persoane, dupa bunul plac, ca si cum ar fi proprietarul mosiei? Precizez ca toate informatiile furnizate mai sus nu sunt interpretate, sunt reale si le pot proba oricind, oricine afirma contrariul fiind pasibil de a suporta rigorile legii. Toate precizarile cuprinse in prezentul drept la replica sunt necesare pentru corecta informare a cetatenilor municipiului Turda, beneficiari directi a serviciilor si indirecti a profiturilor companiei, si pentru a inlatura orice suspiciune cu privire la orice intentie nelegala a subsemnatului de a influenta deciziile CAA in avantajul meu.

Av. Robert COJAN

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh