16
Mie, Ian
39 New Articles

Politic
Typography

DA, am absentat de la ședințele anunțate ”de azi pe mâine” și fixate la 9 dimineața, când cetățenii normali, ca noi, merg de regulă la serviciu.

DA, am votat ÎMPOTRIVA proiectelor nefundamentate, netransparente și aflate, pe alocuri, la limita legalității.

DA, am votat ÎMPOTRIVA schimbării pe criterii politice a Consiliilor de Administrație la Salina Turda și Domeniul Public Turda.

DA, am votat ÎMPOTRIVA introducerii taxei pentru transportatori.

DA, am votat ÎMPOTRIVA creșterii tarifelor la apă și canalizare, considerată necesară pentru ”rentabilizarea” Companiei de Apă Arieș, cu un număr record de angajați pe criterii politice.

DA, am votat ÎMPOTRIVA suplimentării bugetului Administrației Patrimoniului Imobiliar (API) SRL, care și-a permis să cheltuie cu 300 000 RON mai mult decât bugetul aprobat de unicul său acționar, Consiliul Local.

DA, acestea sunt tipurile de proiecte ÎMPOTRIVA cărora am votat. Și ÎMPOTRIVA cărora vom vota în continuare!

DA, acesta este felul în care înțelegem noi să reprezentăm cetățenii care ne-au mandatat să facem parte din Consiliul Local. Rolul nostru este să-i mulțumim pe acești cetățeni și nu să mulțumim puterea, care ne tratează pe toți cu dispreț! Noi gândim, înainte de a ridica mâna!

 

Grupul consilierilor locali PNL Turda

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh