18
Joi, Apr
18 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deși o face cu virgulă între subiect și predicat, consilierul județean PSD Petre Pop atrage atenția puterii din Consiliul local Câmpia Turzii, deținută de PNL-UDMR, să respecte principiul transparenței locale în întocmirea bugetului local pe anul 2018. „Vă atragem atenția: Întocmiți bugetul municipiului...nu pe cel al PNL!!! Lipsă se transparență în întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2018!
------------------------------------------------
Deși grupul aleșilor locali PSD, a cerut public și în scris primarului municipiului Câmpia Turzii, organizarea unei dezbateri publice prin care să consulte societatea civilă și factorii de decizie pentru întocmirea transparentă a bugetului de venituri și chetuieli, până la data prezentei nu și-a manifestat nici cea mai mică intenție”
, opinează Petre Pop, care este și administrator public al municipiului Câmpia Turzii aflat, de la alegerile pierdute de PSD în iunie 2016, în concediu de maternitate. 
„Bugetul de venituri și chetuieli pe anul 2018 trebuie întocmit prin transparență si bugetare participaă Psd Câmpia Turzii a solicitat public primarului municipiului Câmpia Turzii transparență decizională si bugetare participativa pentru întocmirea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2018. În consecință, considerăm că afisarea unor capitole de venituri si cheltuieli pe site-ul oficial al primariei nu este suficientă pentru o dezbatere reală pentru întocmirea bugetului”, mai spune fostul lider PSD Câmpia Turzii, dar care continuă probabil, din umbră, adică neoficial, să conducă filiala.
„Avem experiența sfârșitului de an bugetat 2016 si 2017 când, am constatat că exercițiul bugetar a fost finalizat cu sume importante de bani care nu au fost cheltuite eficient, lucru care demonstrează ori o proastă gospodărire a bugetului, ori o incapacitate de a dimensiona corect bugetul pe necesitatile reale ale municipiului. 
De aceea, pentru a evita cheltuielile de sfârșit de an, gen, fotolii, vitrine pentru expunere diplome și aparate de purificat aerul în primarie, este necesară organizarea la Palatul Cultural Ionel Floasiu, în sala de ședințe a Consiliului Local, a unei conferințe publice cu tema ,, Întocmirea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2018" la care să participe factorii de decizie din toată administrația publica locală, ONG-urile, instituțiile de cult, instituțiile de învățământ, sănătate si cultura, grupurile de acțiune locală, partidele politice si cetățenii din Câmpia Turzii. Așteptăm cu interes data și ora desfășurării acestei dezbateri!”
, își încheie postarea de pe pagina sa de Facebook cel care semnează Petre Pop-consilier județean și care, prin această luare de poziție, dovedește că el continuă să fie, de fapt, liderul PSD Câmpia Turzii,în pofida deciziei conducerii județene de după alegerile din 2016, de a-l schimba din funcția de președinte al filialei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh