19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele PMP Turda, Adrian Nap, spune că stilul de politică pe care-l face PNL la Turda, prin vocea consilierului local Ciprian Rigman, care în ultima perioadă a atacat frecvent diverși membrii ai PMP, nu este unul care face cinste liberalilor, dar că această disperare are o explicație simplă.

”Știu că au făcut un sondaj de opinie și a reieșit faptul că PMP este peste PNL la intenția de vot, în Turda, motiv pentru care s-a declanșat această disperare. Nu vedeți că în ultima perioadă ne atacă aproape zilnic, din diverse motive? Asta este explicația! Sondajul i-a trezit la realitate, a fost un duș rece pentru Rigman și colegii lui și ei cred că dacă se iau de noi, vor reuși din nou să crească! Eu le transmit că greșesc! Pentru că procentele se fac pe seama oamenilor care au încredere în tine, pe baza muncii tale, nu pe atacurile abjecte pe care le generezi pe Facebook. Credeți că dacă noi am avea 1-2%, ar avea vreo treabă cu noi?! Niciuna! Se iau de noi tocmai pentru că suntem partidul cu cele mai mari procente, la acest moment, de pe dreapta eșichierului politic! De ce nu lovesc în PNȚCD?! Sau în ALDE?! Sau în USR, care la nivel național le-a furat electorat?! Pentru că în sondajele lor aceste partide nici nu există la Turda! O să vedeși că vor continua acest stil de politică, pentru că nu sunt în stare de altceva”, a explicat liderul PMP Turda.

Totodată, acesta a declarat că PMP Turda, deși în urma alegerilor din 2016, a avut doar 3 consilieri locali, a reușit ceea ce PNL nu a reușit cu 5 consilieri, respectiv convingerea unei majorități din Consiliul Local să voteze reducerea impozitelor pe proprietate pentru populație, propunere pe care popularii turdeni au inserat-o în oferta electorală din 2016, iar apoi au luptat cu armele dialogului și a negocierii politice pentru implementarea ei, reușind reducerea procentuală a impozitului pe proprietate atât în 2017, cât și în 2018.

”Ce vină avem noi că liberalii, deși sunt mai mulți, suferă de o impotență în ceea ce privește punerea în practică a unor proiecte sau idei?! Dacă ar fi fost de partea cetățeanului, măcar ar fi votat alături de noi proiectul de reducere a impozitelor locale. Dar nu au făcut-o! Ei s-au împotrivit! Au spus ulterior că ei, de fapt, voiau o reducere mai mare! Minciuni! Există înregistrarea video a conferinței lor de presă, în care s-au făcut de râs spunând că vor promova un proiect de hotărâre cu rezonarea Turzii, fără să aibă habar despre ce vorbesc! Dovadă că ulterior, după ce s-au făcut de rușine, nu au mai vorbit nimic despre acest lucru! Păi cum să-i creadă lumea specialiști, dacă ei nu știu despre ce vorbesc?!”, a mai adăugat președintele PMP Turda.

Adrian Nap mai spune că PMP Turda nu are nicio alianță cu PSD sau cu vreun alt partid, dar îi reamintește liberalului Ciprian Rigman că PNL a fost cu PSD în USL. ”Ei au fost aliați cu PSD, în mandatul 2012-2016! Noi nu! În mandatul lor au fost problemele de la Zoo Turda. Ei cu PSD au votat reducerea sumelor pentru STP și acum trebuie să plătim câteva milioane de la bugetul local, din banii turdenilor! Știți vorba aia cu ”hoțul strigă hoțul!”. Așa e și în acest caz! Însă, pe ei îi doare faptul că noi am reușit să reducem impozitele populației, după ce în conducerea liberală ei nu au făcut așa ceva, niciodată! Nu i-a oprit nimeni! Puteau să le reducă! De ce nu au făcut-o atunci?! Acum, după ce populația i-a sancționat, se trezesc și ei să facă propuneri și să lanseze idei fără să aibă habar despre ce vorbesc! Îi sfătuiesc să-și facă timp să fie prezenți la ședințele de Consiliu Local, să-și poată reprezenta electoratul. Că pentru asta sunt plătiți! Dacă nu, ne asumăm să le reprezentăm noi și electoratul lor, pentru că noi ne facem timp să dezbatem problemele comunității. Liberalii care nu se mai simt reprezentați de cei care mai mult absentează, ne pot contacta pe noi”, a transmis Adrian Nap.

Președintele PMP Turda a mai adăugat că în cazul în care unii membrii ai PNL Turda vor continua să-și manifeste disperarea cauzată de sondajul de opinie pe care ei l-au comandat, dar despre care nu au spus nimic până acum, va fi nevoit să continue explicațiile despre dezastrul produs de PNL în Turda și despre câți bani trebuie acum, din buzunarul turdenilor, pentru a se acoperi aceste ”găuri”.

”Domnul Rigman mai are activitate cu asociația lui sau a avut doar în perioada în care PNL era în Primăria Turda și primea zeci de mii de lei de la bugetul local?! I-a pierit brusc spiritul civic pe banul public?!”, a încheiat liderul PMP Turda.

Notă de final: Pentru cei care vor să vadă cât de documentați și de ”specialiști” sunt consilierii PNL Turda, pe tema taxelor și impozitelor locale, le recomandăm să vizioneze următoarea înregistrare, cu precizarea că suntem în luna mai 2018 și ei încă nu au fost în stare să propună vreun proiect de genul celui la care făceau referire (probabil și-au dat seama că habar nu au despre ce vorbesc):

https://www.youtube.com/watch?v=kAUVfXihdl4

 

PMP TURDA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh