28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ședința Consiliului Local de azi nu a fost altceva decât o gargară ieftină cu iz politicianist precar pentru că nu a avut alt efect decât ... votarea proiectului despre Parcul Industrial Tetarom V.

Desigur, nu o să mulțumim celor cinci consilieri locali ai PSD și PMP pentru spectacolul ieftin și degringolada mentală de care au dat încă o dată dovadă atunci când e vorba de dezvoltarea durabilă a municipiului Câmpia Turzii.

Desigur, mulțumim tuturor acelora care mai au mintea limpede și înțeleg beneficiile pe termen lung pentru toți cei care locuiesc în Câmpia Turzii. Consilierul județean Cristian Haiduc a expus acest lucru ca pentru elevii de clasa a V-a.

Ceea ce nu ne explicăm încă e dacă a fost  vorba de ipocrizie sau pur și simplu e rea-voință pe care unii o numesc opoziție de amorul artei (care artă?).

Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți despre ce-ar putea fi vorba luând în considerare cinci elemente preluate din  HCL 171/2015 care aproba ”STRATEGIA DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2015-2020”:

  1. 38: ”Inițiative locale de dezvoltare de parcuri industriale și parteneriate între sectorul public și cel privat, cu scop socio-economic”- IPOCRIZIE?
  2. 60: ” Dezvoltarea de noi parcuri industriale atât de către sectorul privat cât și de către cel public” – REA-VOINȚĂ?
  3. 135: ” Dezvoltarea de parcuri industriale noi” – NEPUTINȚĂ?
  4. 163: ” Realizarea unui pact teritorial între administrația locală și mediul economic din zona de influență” – LIPSĂ DE VIZIUNE?
  5. 243: ” Un parc industrial funcțional și atractiv. Companii localizate și active în cadrul parcului” – SFORĂIALĂ?

Fără falsă modestie, vă anunțăm doamnelor, domnișoarelor și domnilor (aproape) consilieri locali că nu e nevoie să punem pe picioare la Câmpia Turzii o fabrică de murături în care să inventăm muștarul de Tecuci. S-a inventat deja.

De cel puțin doi ani, unii dintre consilierii locali PSD din Câmpia Turzii tot cântă pe la alte mese că Tetarom V nu se face, că Tetarom V este o închipuire, că o fi și o păți, dar nu se face, și când trebuie să votați ... ups, ce să vezi? Cinci dintre voi nu vor să se facă pentru Câmpia Turzii. Spuneți asta și lui Nasra, și Veoricăi și lui Daddy și cui mai vreți voi. S-ar putea să nu mai îndrăznească nimeni să vă creadă!

Iar celor cinci care se tem că ar putea Câmpia Turzii să devină „o anexă” a nu știu cărei comunități locale, le transmit că trăim în secolul al XXI-lea când valorile comunitare sunt cu totul altele decât cele retrograde la care faceți apel atunci când vreți să aveți frâiele doar pentru a pune frână, conform principiului ”ia mai lăsați-ne cu locurile de muncă”.

Nu mai e nevoie de nicio frână, voi sunteți frâna, dar frâiele nu sunt la voi și nici nu vă cere nimeni asta!

 

Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh